Sommerfoto, 2022

 

Originaler ligge på USB - 2022, sommerfoto

og på nettet: https://drive.google.com/drive/folders/1uf8iLfYjbN3fk2aAxNWX3QOkeW740U-3

 

Risinge Herregård, september 2022.
 
 
25.august 2022. Måske den sidste sommeraften i år. Mange havde samlet sig om de gamle biler og "Den blå Fisk".
 
 

Foto er taget med mobilen på Gammel Estrup, august 2022. Jeg har ikke sat mig ind i, hvordan min telefons kamera virker, - så jeg trykker bare på knappen. Der er som al tid efterbehandlet lidt i Elements. Rammen er sat på ved brug af  https://www12.lunapic.com

 
 

Den gamle Lillebæltsbro august 2022. Britta havde inviteret sin søn på en tur over Lillebælt. Fra det gamle færgested på Jyllandssiden havde jeg udsigt til broen. Brovandrerne undgik regn, med der var desværre overskyet - altså ingen himmel. PS: Et foto som dette kræver grej i den lidt dyrere ende.

 
 
Jeg overhørte en guide, der fortalte at flagstangen på Dybbøl Banke er den højeste i Danmark, nemlig 25 meter. Flaget er for lille til stangen. Det kan hejses af én mand - derfor. Flaget, der passer til stangen og som hejses ved officielle lejligheder, kræver 2 mand til hejsningen. Så ved man det! Juli 2022.
 
 
Der blæste en halv pelikan, men på Sønderborg Slot var det behageligt at opholde sig, og udsigten gennem et af vinduerne var et skud værd. Juli 2022. Den mørke vinduesramme til højre er medtaget ved vilje for at vise, at billedet er tagen inde fra.
 
 
En arkitektonisk perle var det ikke, men lidt aftensol pynter jo al tid. Vi havde gennem Air b&b lejet et ældre sommerhus i Egernsund, juli 2022.
 
 

Mit barnebarn, Karoline, valgte spisepinde på Fu Lin. Niels Bo sad på den anden side af bordet og gav såvel instruktion som gode råd, og Karoline fik nogenlunde styr på de genstridige pinde. Jeg kunne underholde med erfaringer med spisepinde fra en tur til Kina. Kniv og gaffel feder - det gør spisepinde ikke. Juli 2022.

 
 

Verdenskortet, Klejtrup, juli. Børn og børnebørn samles her i anledning af den gamles fødselsdag. Juli 2022.

 
 

Slettestrand, juli 2022. Der er leget lidt med originalen.

 
 

Slotfeltladen var en landbrugsbygning tilhørende Møgeltønder Slot. I dag er laden restaureret og anvendes til kulturelle arrangementer i Tønder Kommune, der sammen med slottet, Ecco og Realdania har bekostet istandsættelsen. Der kom en solstrejf en regnfuld dag, juli 2022.

 
 

Boldrup Museum byder på gode motiver, juni - Et par lette sommerskyer ville have pyntet.

 

 

At fotografere fugle er slet ikke mig. Dette foto er rent held og lidt uskarpt - taget på en tur til Lille Vildmose med fotoklubben, 22. maj 2022.

 
 

Ved skudehavnen, Aalborg, aften i  maj 2022 med fotoklubben.

 
 

Turmhügelburg, Nordtyskland, maj 2022.

 
 

Hohwacht, Nordtyskland, maj 2022.

 
 

Hobro Kirkegård i aftensol, med fotoklubben forår 2022.