FotoSketcher (fotoskitser)

 

Progammet er gratis og kan hentes her: https://fotosketcher.com/download-fotosketcher/

 

Så vidt jeg kan se er der ikke noget lusk, så det ligger på min computer. Sproget er engelsk, men der kan rettes til et andet sprog. Dansk er ikke en mulighed. Der er svensk, og det ligner da lidt. Men husk: Der sker jo ikke noget ved at klikke rundt i de forskellige muligheder. Hvis du vil gemme, giv så dit foto et nyt navn. Så sker der ikke noget med dit originale foto.

 


Det efterfølgende er en kopi fra nettet, - næppe helt lovlig.

 

Du behøver ikke investere penge i pensler, maling og lærreder for at lave flot billedkunst. Med programmet FotoSketcher kan du lave hvilket som helst foto om til et kunstværk med få klik. FotoSketcher laver kunst ved hjælp af filtre, som er specielle effekter, du kan lægge på dine billeder. Prøv fx at lægge oliemaleri-filteret på dit foto og se, hvordan et eller mondænt portrætfoto kan blive til et imponerende oliemaleri. Når du har valgt et filter, kan du finjustere det, så det passer perfekt til dit foto. Skru fx op eller ned for effektens styrke, eller træk i skyderen for abstraktionsniveauet og gør billedet mere abstrakt. Du har utroligt mange muligheder med FotoSketcher, og Komputer for alle har lavet en udførlig trin-for-trin-vejledning til dig, så du nemt kan lave kunst af dine fotos.

Kom godt i gang med programmet

Med FotoSketcher kan du lave kunst af de billeder, du har liggende på din computer. Programmet er let at bruge til at gøre dine fotos til flotte malerier, men du skal først vælge et billede og sætte det ind i programmet. Her viser vi dig, hvordan du gør det.

Sådan laver du kunst af dine fotos

Nu skal du til at lave dit første kunstværk med FotoSketcher. Programmet er enkelt at bruge, og du får mange muligheder for at gøre, lige hvad du har lyst til med dit billede. I guiden her kan du blive klogere på, hvordan du bruger FotoSketcher til at lave dit billede om til et kunstværk.

Gem og udskriv dit nye billede

Nu er det tid til at gemme og måske endda udskrive dit værk. I FotoSketcher kan du vælge mellem at gemme billedet på harddisken eller at kopiere det til Windows’ Udklipsholder, hvorfra du straks kan arbejde videre med det.