Lav det bedre - 1

 

Den lille pige kiggede interesseret på mig, og moderen fandt behag i min opmærksomhed for barnet. Klik sagde det nogle gange, men resultatet blev ikke vellykket. Baggrunden er rodet, moder med barn er underbelyst, og kompositionen halter.

 

Originalen: USB - Lav bedre - IMG_0716                                       Mit foto med lag: USB - Lav Bedre - IMG_0716-ek_lag

 

 

 

 

 

 

USB - Lav bedre - _MG_1046. I fotoklubben skulle vi fotografere blomster. Fugle og planter dur jeg ikke til, men er man medlem, må man jo gøre et eller andet. Mit resultatet blev som følger. Hvad jeg har gjort, husker jeg ikke. Der er ikke brugt Elements filtre - men andre programmer. Forsøg dig frem. Kan du få noget ud af tulipanerne?

 

 

 

 

 

Original: USB - Lav bedre - IMG_1790. Lys var en absolut mangelvare, men modelskibene var flotte (Messecenter Års, februar 2020). Der er brugt Filter - Camera Distortion, Crop Tool og anvendt lag til Levels, Brightness and Contrast. Unsharp Mask kan hjælpe lidt, men knivskarpt kan det med mit udstyr ikke blive under de givne (læs: elendige) lysforhold.

 

 

 

 

Lidt tættere på

 

Original: USB - Lav bedre - IMG_1791. Der er zoomet in på den lille båd. Helt skarpt bliver det ikke.

 

 

Original: USB - Lav bedre - IMG_0246

 

 

Lodrette linjer er rettet op, Filter - Camera Distortion, og der er pillet ved lys og farver. Godt er det ikke blevet. Jeg husker stedet som lidt skummelt - som originalen.